nisanyağmuru

NİSAN YAĞMURU

Apr 03, 2024

Her ayın enerjisinde saklı arketipler vardır. Bu arketipler de bizlerde belirli konularda açılım yaamamızı salarlar. Koç burcunun gücü bizi VAR OLMA duygusuna iter. Bizler de bunu özellikle Hayat Amacımızı anlamak ve çözümlemek için kullanabiliriz.

Her dünyaya geliin bir gayesi vardır. Dünya ise, daha büyük bir seyahatte sadece bir menzildir. Bu menzilde duraklamanın temelinde, tekamül yolculuunu anlamak ve yol katetmek vardır. Her insanın tekamül yolculugu kendine hastır. Neden buradasın, kendi tekamülün için aman gereken neler var, hangi amacı kendine görev edindin, hayat amacını biliyorsun ama nereden balaman gerektiine mi karar veremedin?

Tüm bu sorulara cevap arayan herkes hayat amacı atölyemize katılabilir.

Eitim Linki: https://www.crescentmovement.com/offers/Z9dWAX2h? coupon_code=NISANYAGMURU

Ek olarak yıllar önce hazırlanmıolan Element Dengesi Atölyesi de tavsiyemizdir. Bazen problemimizin farkındalıı insanın ruhunu oluturan elementlerden geçer.

Ateş ~ Toprak ~ Hava ~ Su

Bu dört unsur sinerjinin güçlü rehberleri olarak yaamımıza hizmet ediyor.
Dört elementle hizalandı
ında yaamın bilgeliinden yararlanırız. Bu sebeple, elementlerimizden az olan ifalandırılmalı, fazla olanı dengelemelidir ve gücünden faydalanılmalıdır. Bu atölye element dengenizi nasıl bulacaınız, nasıl dengeleyeceiniz, nasıl ifalandıracaınız üzerine talar, yalar, bitkiler, astroloji, okültizm tabanıyla desteklenmitir.

Eğitim Linki: https://www.crescentmovement.com/offers/QWvdHKzC? coupon_code=NISANYAGMURU

Son olarak Sekhem Eitimimiz bu ay da devam ediyor. Ne olduunu merak edenler aaı linkten YouTube videosunu izleyebilir ya da linkten eitim detayını okuyup alabilirsiniz. Sorunuz olursa bir mail uzaınızdayız.

https://www.crescentmovement.com/offers/5YW8v9mF?coupon_code=SEKHMET888

AYIN TAŞLARI AMETİST, LÂL ve LİMON TOPAZ

Hiç farkettiniz mi çizgi filmlerde ya da Hollywood Filmlerinde simyacıların majiyi yaptıktan sonra mor bir duman çıkar. Çünkü bu simyada majinin tuttuunu gösterir. Majinin tutma kavramı da enerjinin tamamlandıını anlatır. Renk skalasında mor en yüksek frekanslı renktir. Yine Okültizmde tamamlanmayı ve karmanın kapısından çıkmayı salayan mor alev çalımaları yapılır. İşte tüm bunlar AMETST ile balantılıdır. Tutulmanın negatif dalga boyutlarına kalkan kurmak ve frekansımızı yüksek tutmak adına bu ay ametist taımıza indirim yapıyoruz. Ametist sadece bu ay deil, koleksiyonumuzda olması gereken taların baında gelir.

Bu ayın enerjisine kulaımıza küpe olması gereken konular lâl ve limon topazda saklı! Lâl bize yaama tutkusunu atelerken, limon topaz içimizdeki ııın orantılı güç ile ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Zaman zaman hangimiz parıltımızı kaybetmiyoruz ki? Taların ötesinde ruhumuza iyi gelecek aktiviteler yapalım ve taların gücünü de göz ardı etmeyelim.

Tutkunun dengeli bir atee dönüüp bizi ametist ile yükselttii bir ay olması ile dileiyle...

Ürün Linkleri:

https://hilalozsoy.com/urun-kategori/firsat_urunleri/

İndirim kodu: NISANYAGMURU



Her ay tavsiye ettiklerimiz,

Tümsel Dönüşüm Programı

Crescent Movement ailesi olarak beraber büyüyor ve beraber geniliyoruz. Bu yolda elimizdeki teknikleri yaamı anlandırmak ve engelleri kaldırmaya yardımcı olmak için kullanıyoruz. Kiisel yolculuumu genileten Tümsel Dönüüm Programını artık aaıdaki linkteki isimlerden alabilirsiniz. Detaylı sorunuz var ise arkadalarımıza sorabilirsiniz.

TDP Uygulayıcıları Linki,

https://www.crescentmovement.com/tdp-egitmenlik-egitimi

Crescent Healing

Ek olarak amacınız ruhunuza dokunmak ise aaıdaki linkten Crescent Healing uygulayıcılarına ulaabilirsiniz. nsan yolculuunda zihnimizin susmak bilmeyen arkıları çalar arka planda. Zaman zaman bu sesler artar. Anksiyete sesi, yarın ne olacak sesi, deprem korkusu, sevdiklerimize bir ey olacak korkusu, maddi yetersizlik korkuları gibi bir çok ses vardır. İşte zihnin sesi azalmaya ya da bazen susmaya baladıında ruhun arkısı çalmaya balar. Ruhumuz ise bizi bir yolculua çıkarır. Bu danımanlıı deneyimlemek isterseniz, aaıdaki linkten uygulayıcılar listesine ulaabilirsiniz.

Crescent Healing Uygulayıcıları Linki,

https://www.crescentmovement.com/CMSCA-Mezunlar

Videoya Git

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bizimle iletişimde kalın. 

Sitemize üye olun, tüm içeriklerden ve yeni eğitimlerden haberdar olun.