Mayıs Papatya İndirimleri

Apr 26, 2024

Her ayın enerjisinde saklı arketipler vardır. Bu arketipler de bizlerde belirli konularda açılım yaşamamızı sağlarlar. Boğa burcunun gücü bizi tohum olma ve kök salma duygusuna iter. Bizler bu ay özellikle bedensel enerjimizi tanımaya odaklanabiliriz.

Sağlıklı ve huzurlu bir hayat için ruh, beden ve zihin üçlüsünde dengenin kurulmuş olması gerekir. Beden ve Spiritüel Yaşam Atölyesinde, dengenin oluşması ve korunması için bedenimizin öneminden, sağlıklı bedenin spiritüel açılımlardaki etkinliğinden ve bu sağlıklı ilişkiyi kolaylaştıracak tekniklerden bahsediyor olacağız. Öğrenmek isteyen herkes katılabilir.


Eğitim Linki:

https://www.crescentmovement.com/offers/svKPvpSX?coupon_code=MAYISPAPATYALARI


Ek olarak tohumların kabuğundan çıkması gibi spiritüel konulara giriş yapmak isteyensel için Mistik 101 atölyesini tavsiye ediyoruz. En çok düşündüren hususlardan biri, “bu spiritüel boyutta nereden başlamalıyım ve ilk hangi eğitimi alarak yola çıkmalıyım”. Bu dünyaya adım atan bir kişinin, bu mistik kapılardan geçerken temel kavramları ve yolculuğun özünde var olan gerçekliği anlamasına yardımcı olacak nitelikte bir atölyedir. Son derece net ve yolun bir adım sonrasına ışık tutulması hedeflenmektedir. Maddi dünyanın içinde keşfedilmeyi bekleyen manevi boyuta girerken destek arayan herkes, bu atölyeyi alabilir. Yolunuz aydınlık ve ferah olsun.

Eğitim Linki: 

https://www.crescentmovement.com/offers/zKcshseR?coupon_code=MAYISPAPATYALARI

Ek olarak Bu Ay Gizli İlimler Okulunun artık bizler için evrensele dönüşmüş enerjisi adına indirimimiz devam ediyor.

https://www.crescentmovement.com/offers/nxnM2g6L?coupon_code=MAYISPAPATYASI

AYIN TAŞLARI HERKİMER YÜZÜK, PEMBE KUVARS ve TURKUAZ KÜPE

Dünya üzerindeki en eski kuvars ailesinin Herkimer Elması olduğunu biliyor muydun? Kuvars grubu enerjileri büyütmesi ile bilinir. Herkimerin geçmiş ve gelecek arasında kurduğu köprü ile beraber DNA kodumuzdaki en eski bilgelikleri günümüze taşıyor. Boğanın toprağı temsiliyle, insan, onu toprağa bağlayan köklerindeki güç ile buluşuyor. Bu ay Herkimerin ellerimizdeki şifa gücünü genişletmesine ve dengelemesine niyet ediyoruz.

Bu Toprağın gücü ise alanımızda pembe kuvars ile sevgiye dönüşsün. Kulağımıza küpe olacak olan önce kendimize olan saygımız ve sevgimiz olsun. Ek olarak Mayıs sonu İkizlere geçecek olan güneş bize doğru iletişimin önemin hatırlatıyor. Konuşurken kelimeler boğazına boğazına takılıyorsa özellikle bu ay Turkuaz ile çalışmayı deneyebilirsin. Taşların ötesinde ruhumuza iyi gelecek aktiviteler yapalım ve taşların gücünü de göz ardı etmeyelim.

https://hilalozsoy.com/urun-kategori/firsat_urunleri/

Her ay tavsiye ettiklerimiz,

Tümsel Dönüşüm Programı

Crescent Movement ailesi olarak beraber büyüyor ve beraber genişliyoruz. Bu yolda elimizdeki teknikleri yaşamı anlandırmak ve engelleri kaldırmaya yardımcı olmak için kullanıyoruz. Kişisel yolculuğumu genişleten Tümsel Dönüşüm Programını artık aşağıdaki linkteki isimlerden alabilirsiniz. Detaylı sorunuz var ise arkadaşlarımıza sorabilirsiniz.

TDP Uygulayıcıları Linki,

https://www.crescentmovement.com/tdp-egitmenlik-egitimi

Crescent Healing

Ek olarak amacınız ruhunuza dokunmak ise aşağıdaki linkten Crescent Healing uygulayıcılarına ulaşabilirsiniz. İnsan yolculuğunda zihnimizin susmak bilmeyen şarkıları çalar arka planda. Zaman zaman bu sesler artar. Anksiyete sesi, yarın ne olacak sesi, deprem korkusu, sevdiklerimize bir şey olacak korkusu, maddi yetersizlik korkuları gibi bir çok ses vardır. İşte zihnin sesi azalmaya ya da bazen susmaya başladığında ruhun şarkısı çalmaya başlar. Ruhumuz ise bizi bir yolculuğa çıkarır. Bu danışmanlığı deneyimlemek isterseniz, aşağıdaki linkten uygulayıcılar listesine ulaşabilirsiniz.

Crescent Healing Uygulayıcıları Linki,

https://www.crescentmovement.com/CMSCA-Mezunlar

Her daim sevgi ve ışıkla...

Videoya Git

Yeni içeriklerimizden haberdar olmak için bizimle iletişimde kalın. 

Sitemize üye olun, tüm içeriklerden ve yeni eğitimlerden haberdar olun.